Dossierbeheer

Terug

Disclaimer

De getoonde informatie op deze website wordt door Vesting Finance met zorg samengesteld. Toch kunnen er altijd onvolledigheden en onjuistheden voorkomen. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Vesting Finance is niet aansprakelijk voor problemen met betrekking tot het functioneren van deze website.

Hoewel Vesting Finance alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden. Verwijzingen naar sites die niet door Vesting Finance worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Vesting Finance uiterst selectief is in het verwijzen naar andere websites, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vesting Finance.